Jutro ostatecznie bedziemy wiedzieć wszystko na temat chemioterapii TDM1- potrzymajcie kciuki, aby wszystko się udało, bo jak jeszcze trochę to wszystko się odwlecze, to już nie będziemy mieli komu chemii podać!
Z góry dziekuję! Pozdrawiam!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Dziękuję bardzo- scyntygrafia ok- a teraz poszukiwanie ośrodka do badań (MUGA)!
Trzymajcie kciuki, bo po odpowiedź bratowa jedzie 13 w piątek i aż się trzęsiemy ze starchu!
Pozdrawiam i jestem wdzięczna za każdy Wasz dobry gest!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Potrzymajcie proszę kciuki za moją Bratową, bo my nadal czekamy na telefon a sił fizycznych i psychicznych u Magdy coraz mniej, no i choroba postępuje- a dodam, że nie znamy jeszcze wyników tomografii komputerowej- naprawdę się zaczynam bać, a nawet nie umiem sobie wyobrazić, co czuje w tej chwili Bratowa.
Tak bym chciała pomóc a nie potrafię! Oj straszne to wszystko!
Dziękuję Wam wszystkim, moja wiara w lepszy czas została przez Was skutecznie podbudowana, a skoro ja dostałam "kopa" to szybko Magdzie przekażę.
Trudny to czas dla Nas, a zwłaszcza dla Bratowej- ale walczymy o każdy uśmiech, dobrą chwilę, każdą minutę staramy się spędzać z Magdą, bo ja chyba też bałabym się najbardziej samotności w chorobie, więc postępuję trochę tak, jakbym chciała sama być kiedyś zaopiekowana.
Jeszcze raz dziękuję- Justyno, ksiuzłośnico (trzymam kciuki, za to, aby mogło być juz tylko lepiej), Lidio (również trzymam nieustająco kciuki), Joanno i Monio!!!
dla Was!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum