Violinista , jestem myślami przy was, bo wiem jakie to potworne patrzeć jak odchodzi ktoś tak bliski . Najgorsza jest chyba bezsilność w tym wszystkim . Człowiek by sobie serce wyrwał żeby pomóc, a tu nic się nie da zrobić . Trzymaj się . Teraz najważniejsze jest, żeby twojego tatusia nic nie bolało .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Przegraliśmy batalię. Tatuś odszedł dziś w nocy... Tak bardzo Go błagałam, żeby Nas nie zostawiał, jeszcze nie teraz, ale nie posłuchał. Mieliśmy przecież plany. 2,5 tygodnia temu jeszcze zupełnie sprawnie wchodził po schodach na wizytę u onkologa. Wtedy byłam pełna wiary, nie spałam po nocach, tylko przeszukiwałam internet, wierzyłam, że poznam wszystkie możliwe metody leczenia i któraś uratuje Tatulka. Ale rak był szybszy - z dnia na dzień było coraz gorzej... Tatulek zostawił nas na tydzień przed moimi 25 urodzinami.
Trzymałyśmy Go z Mamą za ręce do końca, a on spokojnie zasypiał... Przynajmniej nie cierpiał.
Jestem załamana...
wiem jak Ci ciężko, całym sercem łączę się z Tobą w bólu.
_________________ mój Tato walczył z rakiem trzustki, wątroby i dwunastnicy - za późno zdjagnozowany 10.01.2011 - zmarł 21.01.2011 [*] ...smuto mi bez niego ale jego przynajmniej nic nie boli....
Basia
W czwartek pogrzeb Taty.
Musiałam dziś z Mamą wybrać trumnę. Czuję się jak w jakimś koszmarze, cały czas mam wrażenie, że się obudzę, a Tata przyjedzie z pracy i wszystko będzie jak dawniej. Wiem, że muszę jeszcze parę osób zawiadomić, ale TE słowa nie są w stanie przejść mi przez gardło... Mama na razie jest niewiarygodnie silna, bardzo się boję, że w końcu i ona się posypie. Na razie latamy i załatwiamy, strach pomyśleć, co będzie gdy przyjdzie nam się zatrzymać.
Dziękuję Wam, że jesteście.
_________________ Tatulek ur. 23.07.1945 - zm. 29.01.2012 godz.22.56 [*] Przegraliśmy batalię...
Kochanie, przyjmij wyrazy najszczerszego współczucia z powodu Twojej straty. Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twego bólu, ale wiedz, że Tatko na zawsze pozostanie z Tobą, będzie w Twoim sercu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum