Witam,
Już po kontroli u onkologa,wizyta jak wizyta pomacali krew pobrali na markery ( mam nadzieję że wyniki teraz będą )oraz na Wapń i Fosfatazę. Następna wizyta 24.01.2011 zapisali na USG i TK na kontrolne. Ja czuję się dobrze i dalej do walki
Pozdrawiam
Witajcie jak zwykle mam małego pietra 09.01.2012 jadę do Gliwic na Scyntygrafie kości.
Wapń i fosfataza w normie więc mam nadzieję że Scyntygrafia też będzie ok ,ale zawsze lekki stresik jest. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku 2012
Witam,
Mam wyniki Scyntygrafi są w nornie ,mam tylko zwyrodnienia o których dawno już wiedzałam, jaka ulga i do następnego badania
Pozdrawiam wszystkich
Witam,
24.01.2012 jadę na TK i USG ,jestem jakoś spokojna ,że bedzie dobrze ,że paskuda chyba nadal się zmniejsza,taką mam nadzieję Po dobrych wynikach z Scyntygrafi jakoś mi tak lżej, Co prawda dalej trzymam rękę na pulsie
Pogoda dzisiaj u nas do bani cały śnieg stopniał i jest plucha
Pozdrawiam Wszystkich
Niko, oczywiście trzymamy kciuki i tak samo jak Ty mamy wiarę, że jest dobrze oraz przesyłam wirtualne słońce (bo u nas też pogoda pluchowata) .
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witam,
Jestem po badaniach TK , wynik będzie dopiero ok.30.01.2012.
Miałam też USG i okazało się że implant który miałam robiony przy rekonstrukcji piersi ,niestety ale pękł i cała sól fizjologiczna się wylała naszczęście to tylko sól i się wchłoneła ,i czeka mnie operacja .
Pierś prawa bez zmian ogniskowych, prawy dół pachowy bez cech limfadenopatii,
po stronie lewej: okolice blizny, dół pachowy oraz rzut usuniętej wznowy bez cech [kolejnej] wznowy.
Wynik nie wykazuje jakichkolwiek niepokojących zmian.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum