Wynik nie wykazuje jakichkolwiek niepokojących zmian.
Też się bardzo cieszę z tego powodu
Dzisiaj dzwoniłam do CO w sprawie wyników TK jeszcze nie ma ,więc czekam cierpliwie
Dzwoniłam też do Poradni Chirurgim Plastycznej w Gryficach i mam wziąść tylko nowe Skierowanie i przyjeżdzać na konsultacje co dalej z tym pęknientym implantem
Najlepiej jak będę miała już wyniki TK, będę wtedy wiedziała czy ten paskud się zmniejszył na płucu ? ,a może po leczenu całkiem znikł i na to najbardziej liczę
Dzięki wszystkim za wsparcie
Kochani napiszcie mi ,jak możecie jak nazywają się plastry przeciwbólowe ,które mają takie działanie jak plastry morfinowe a nie zawierają morfiny.
Jest to mi potrzebne dla znajomej:)
Witajcie ,
No to klpos szpital w którym się leczę ,jest tak zadłuzony że nie wiem kiedy będę miała nastepną wizytę powinnam mieć w Kwietniu. Przytoczę wam maila ( bo mam takiego fajnego onkologa, że jak nie mogę się do niego dodzwinić to piszę do niego maila)
cytat:
Wiem, pamiętam, ale własnie dowiedziałem się, że przekroczyłem limit przyjęc w poradni za styczeń o 11% z groźbą konsekwencji ze strony naszej administracji. nie wiem co pani odpowiedzieć - wiem, że musimy sie spotykac min co 3 miesiące ale co mam zrobić skoro pierwsze wolne terminy do mnie są na wrzesień???
jestem przerażony bo nie mogę zapewnić moim pacjentom ciągłości opieki. Na ten moment jestem w impasie. Mam nadzieję, że do połowy przyszłego tygodnia dam Pani satysfakcjonującą odpowiedź.
I co nato nasz kochany NFZ!!!!!!!! Jak sam lekarz nie wie co zrobić
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-03-14, 17:11 ]
kleooo7,
Ja miałam już badania genetyczne i jestem pod opieką poradni genetycznej w Szczecinie nie mam mutacji tylko z rodowodu jestem opciążona. Po wznowie miałam rozrzeżone badania.
Niestety jak się dowiedziałam o chorobie to niałam już przerzuty na węzły chłonne i brałam to pod uwagę że kiedyś mogę mieć przerzuty odległe, wytrzymałam 8 lat to jest rak hormonozależny. I tak go pokonam
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-03-14, 22:25 ] A Barabasz (kleooo7, znaczy się) był spamerem.
[ Dodano: 2012-03-14, 23:50 ]
Bardzo dziękuję Richelieu
[ Dodano: 2012-03-15, 11:35 ] Richelieu, Bardzo proszę o usunięcie ostatniego postu
No i się doczekałam,
Mam wizytę u onkologa 16.04.2012 i zobaczę jakie mi wyniki zrobią powinnam mieć teraz TK ? pewnie dopiero ustali termin. Ostatnie Tk miałam w styczniu było wszystko na dobrej drodze ,więc mam nadzieję że teraz również będzie dobry wynik
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich,
13.06.2012 mam kontrolne TK oraz mammografie,mały stres już jest.
Czuję się dobrze więc mam nadzieję że będzie wszystko Ok. co ja piszę wiem że będzie dobrze
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum