Tata jeszcze rano, w miare kojarzył, byla przy nim mama, po poludniu juz cos sie dzialo, łapał sie za głowe ze go bardzo boli, ja jak przyjechałam do mamy to biedny juz nie reagował, strasznie ciezko oddychał, tylko tak jakby bezwładnie sie patrzył na nas, trzymałam go za reke, chwilami jakby ja lekko unosił. Byłam z nim do końca, modliłysmy sie z mama i ciocia, aby juz mogł odejsc i wiecej nie cierpiec. Nadal nie moge w to uwierzyc, nie ma mojego kochanego taty, wierzyl do konca ze bedzie dobrze... pokój jego duszy...
Dziekuje wszystkim za slowa otuchy i wsparcie
Kochanie dopiero siadłam , czytam i nie wierzę po prostu łzy płyną mi z oczu i serce mi pęka wiem jak to boli, mój tatuś odszedł miesiąc temu.Słów mi brak aby ukoić Wasz ból.Wyrazy współczucia.Jeżeli masz ochotę na placz to płacz naprawdę pomaga.
[ Dodano: 2010-06-03, 21:41 ]
Mogę Was pocieszyć tylko jednym Tatuś już nie cierpi a to najważniejsze.Jutro też jest dzień i mama Was potrzebuje, dbajcie o mame.Potrzebowałam trochę czasu aby łzy przestały płynąc stąd ta przerwa . Trzymaj sie skarbie.
lemonnka, Kochana tak starsznie mi przykro
czytam i łzy mi płyna po policzkach
niech Twoj Tatus spoczywa w pokoju
teraz juz nie cierpi
trzymajcie sie jakos
przesyłam Wam duzo siły i mocno przytulam
Lemonnka - z wielkim współczuciem. Myślę o Tobie ze ściśniętym sercem, bo jest i będzie trudno. Proszę, zadbaj jakoś o siebie: ulubiony batonik, długa kąpiel, może coś innego... Mnie pomagała w podobnych chwilach lektura książek dla dzieci: treść prosta, optymistyczna i znana - w dodatku dużym drukiem, żeby czytać przez łzy.
Lemonnka, bardzo mi przykro.... Nie wiem, jak wyrazić swoje uczucia. Kochanie, pamiętaj o sobie i mamusi. Dbaj o nią i nie zapominaj że tak obydwie macie prawo do wyrażania swojego bólu... Stosuj się też do rad "Cioci JaInki -jednej z najwspanialszych i najdzielniejszych osób na forum -porozpieszczaj się troszkę-zasłużyłaś na to w pełni swoją troską i wspaniałą opieką nad tatusiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum