Przecież musisz jakoś układać sobie życie... A jak córki? Co one na to?
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Może po prostu trzeba czasu. Nic na siłę, żeby zarówno siebie jak i kogoś nie skrzywdzić.
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Ksz ksz...
Watek merytoryczny. [Już nie: wydzieliłem do odrębnego / Richelieu]
Bardzo podziwiam Jacka ale to chyba nie miejsce na taką wymianę zdań?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-02-04, 22:18 ]
PS I jestem też fanką Mordoklejki
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
To chyba normalne...jak mialem sie poddac ?
Kurcze sle chyba pzresadzilem z tym do przodu....bo sie juz dwa razy zauroczylem w kobietach
-tak właśnie myślałam i zastanawiałam się kiedy odezwiesz się na forum.
Jo_a napisała - Watek merytoryczny.
Niby tak,ale gdzie friend ma pochwalić się swoimi "zauroczeniami"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum