- dopiero dziś po wpisie AdArka tak naprawdę sprawdziłam co znaczą. I to był bardzo odpowiedni dla mnie moment, że je sprawdziłam. Od wczoraj na nowo przerabiam swoje lekcje. Nie jest łatwo, ale te słowa okazały się dobrym 'motorem'. Bardzo za to dziękuję.
A Twojej postawie już padło tyle pięknych słów, że ja nic nowego nie potrafię wymyślić. Piękny, po prostu piękny przykład postawy.
AdArk napisał/a:
Tyle Twoich pięknych, mądrych, wzruszających zdań.
Pod tym podpisuję się obiema rękami
Johanka napisał/a:
każda chwila jest skarbem.
dokładnie TAK
AdArk napisał/a:
Johanka, siły dla Ciebie, chociaż ją masz, byle tylko Antoni nie cierpiał..
pod tym też się podpisuję
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
- dopiero dziś po wpisie AdArka tak naprawdę sprawdziłam co znaczą. I to był bardzo odpowiedni dla mnie moment, że je sprawdziłam. Od wczoraj na nowo przerabiam swoje lekcje. Nie jest łatwo, ale te słowa okazały się dobrym 'motorem'. Bardzo za to dziękuję.
A Twojej postawie już padło tyle pięknych słów, że ja nic nowego nie potrafię wymyślić. Piękny, po prostu piękny przykład postawy.
AdArk napisał/a:
Tyle Twoich pięknych, mądrych, wzruszających zdań.
Pod tym podpisuję się obiema rękami
Johanka napisał/a:
każda chwila jest skarbem.
dokładnie TAK
AdArk napisał/a:
Johanka, siły dla Ciebie, chociaż ją masz, byle tylko Antoni nie cierpiał..
pod tym też się podpisuję
ja takze się podpisuję pod całością
często jak jest bardzo trudno stajemy i pozwalamy sobie na refleksję,
przemyślenia was wszystkich są piękne bo takie dojrzałe
powstają w chwilach trudnych , kiedy stajemy i wiemy ze nie wszystko zależy od nas , ze jestesmy tylko małym kamyczkiem , iskierka w wszechświecie
dlatego
Johanko cały ten twoj watek jest wielka miłością i walka o tego ktorego kochasz,
jest spokojem i siłą
zyczę ci tego spokoju i siły do konca
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Wspolczuje i wiem co czujesz,wiem ze zadne slowa nie sa w stanie ukoic bolu sama niedawno to przeszlam moze nie osobiscie ale pochowalysmy ziecia straszne to,kazde odejscie jest straszne bez wzgledu na wiek na pokrewienstwo zal kazdego nam bliskiego czlowieka ale musisz trzymac sie wiem latwo powiedziec ale jedynie tyle moge
Johanka, bardzo mi przykro. Będę pamiętać o Was w modlitwie.
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum