jadźka49, Damy radę, bo kto, jak nie my. Moja Rodzina poradzi sobie i z tym. Życie daje w końcu wszystkim po łapach! Ech...
Wierzę, ze sobie dasz radę, że Wasza rodzina da sobie radę, pomimo tego, że niewątpliwie będzie cholernie trudno. Jesteś mądrą, silną, odważną kobietą. Tylko to, tak jak napisała Jadźka bardzo smutne.
Zawsze trudno jest znaleźć słowa w takich sytuacjach. Ten Twój wątek jest bardzo wyjątkowy.
Wiem, że teraz jesteś zła na Boga (ja czasami też), ale pomimo wszystko Ty i Antoni będzie w mojej modlitwie.
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Zapalam światełko pamięci za Antoniego
Pokój Jego Duszy...
Spoczywaj w spokoju...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
wspołczuję i przytulam
została pustka i smutek, szczegolnie zaraz po odejściu tej najbliższej osoby nie da się znależć miejsca i nie ma czym tej pustki zapełnić
dla Antoniego
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Dziękuję Wam Wszystkim za słowa otuchy. Jest mi źle, ale cieszę się, że Wy jesteście, obcy ludzie, a jednak tak bardzo bliscy... Wiele dla mnie znaczycie. Naprawdę.
Pojutrze ciężki dzień, bo mocowanie z biurokracją tym razem. Proboszcz naszej parafii też nie jest aniołem. Ale cóż, nie ma wyjścia. Duma w kieszeń i poza ugiętej brzozy. Wszystko ma być idealnie. Już ja się o to postaram. Jeśli ceremonia pogrzebowa może być piękna, to Jego będzie najpiękniejsza z pięknych.
Życzę Wam dużo siły w walce. Walczcie wszelkimi możliwymi sposobami. WARTO. Może Wam Stwórca będzie łaskawszy.
Kłaniam się Wam.
Muszę zająć się pożegnaniem mojego Księcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum