Chory nie mogę w to uwierzyć
Pewien czas temu dostałam informację, o leczeniu nanowirusami w Helsinkach.
Skopiuję tutaj informację:
Odnośnie leczenia wirusami onkolitycznymi w Docrates, Finlandia. Na sam początek proszę zapoznać się z ich stroną internetową:
http://www.docrates.com/e...rus-treatments/
Zapytanie należy sporządzić w języku angielskim, szwedzkim lub fińskim, zawrzeć w "pigułce" historię choroby (najlepiej przetłumaczyć ostatnią kartę wypisową). Należy załączyć najnowsze wyniki badań obrazowych (TK, RTG, MRI) najlepiej na płytach CD, DVD + opis (tłumaczenie) oraz ostatnie wyniki badań krwi. Tak sporządzoną dokumentację przesłać na adres:
Docrates Clinic
Satu Kauppinen
Saukonpaadenranta 2
FIN-00180 Helsinki
Nasz doktor mówiła, że w COI lekarze informowali ją o leczeniu nienasieniaków w Berlinie - niestety mam tylko tą informację, żadnych konkretów. Może w COI udzieliliby Ci informacji.
Jeszcze jedno:
Jako jeszcze jedną alternatywę podaję kontakt do profesora Lawrence Einhorna z Uniwersytetu Indiana, którego zespół wiedzie prym w leczenie tak zaawansowanych nowotworów jądra.
Professor Lawrence H. Einhorn
RT 473, 535 Barnhill Dr.
Indianapolis, IN 46202
Telefon: 001 317 274-0920
To wszystkie informacje jakie uzyskaliśmy jeśli chodzi o leczenie.
Ale jeszcze jedno : znam człowieka , Jacek Romańczyk, u nas na forum była o nim informacja, który również zakończył leczenie w Polsce i leczony był w Stanach. Może napisz do niego i uzyskasz od niego więcej informacji :
jromanczyk@op.pl
Wpisz w google : jacek romańczyk blog i znajdziesz o nim informację.
Tak to nie może się skończyć...