Dzięki za info Peti, ale obawiam się że 120 tys.$ to ja nie zbiorę. Co do innych metod to się pytałem lekarzy ale nikt nic nie wie. Oczywiście mówili żebym szukał...jasne. Łatwo mówić.
Bardzo mało info jest o tych nanowirusach,muszę jeszcze poszukać.
Zacznę od Europejskiego Centrum Zdrowia w Otwocku-najlepsi lekarze- onkolodzy z Polski ( w tym moja dawna prowadząca z COI której najbardziej ufam).Później może Klinika w Krakowie która jest porównywana z COI.
Chory to leczenie nanowirusami w związku z tym, że to leczenie ksperymentalne jest przeprowadzane za darmo.
Już się dowiadywałam jak to wygląda : leczenie za darmo, tylko pobyt i transport trzeba sobie opłacić.
Jeśli chodzi o te 120 tys dolców to ja wiem, tragedia- ale można ewentualnie wysłać podobnie jak do Helsinek swoje wyniki i mogą podać metodę leczenia.
W każdym bądź razie trzymam kciuki.
_________________ Gosia
nie oddam Cię kochany...będę walczyć z tą chorobą!
Gamma knife nie jest metodą leczenia choroby nowotworowej w Twoim przypadku. Jest nieprzydatny. W/w informacje pochodzą z forum commed.pl, zarówno Docrates jak i dr. Einhorn to cele w które trzeba walić i słać informacje, zapytania, wypisy, wyniki. Również kontakt do dr. Skonecznej, do Otwocka jak najbardziej wskazany. Z kolei Kraków trzeba sobie darować. W tamtejszym COI załatwili już niejednego w tym Jacka.
_________________ www.rjforum.pl - Nowotwór jądra to nie wyrok! Masz wątpliwości? Dowiedz się więcej!
Wielkie dzięki za info dla Peti i Vioom-a. Zgodnie z Waszymi sugestiami odpuszczam Gliwice i Kraków.
Pierwszy cel-Otwock a w międzyczasie dam dokumenty do tłumaczenia ang.i wyślę do Finlandii.Aha i mam pytanie- czy w COI zgrają mi bez problemu na płytkę CD te tomografie i prześwietlenia czy mam to jakoś inaczej załatwić?
Byłem wczoraj w ECZ w Otwocku. Po kilku telefonach wykonanych przez panią doktor prawdopodobnie będę miał wykonaną Brachyterapię w COI (muszę jeszcze zadzwonić we wtorek). To połowa sukcesu. Co do dalszego leczenia - zaproponowano mi terapię skojarzoną- tylko że wszystko jest napisane szyfrem i nawet nie potrafię tego przepisać. Ale z tego co rozmawiałem to np Etopozyd który miałem 7 lat temu i dobrze odpowiedziałem z np. Gemcytabiną. Takie kombinacje tylko gdzieś koło siebie, już nie w COI. Ogólnie to się dowiedziałem wszystkiego w sposób przystępny, niebo a ziemia porównując info lekarzy w COI a w ECZ. No ale co się dziwić - jak się płaci to się wymaga.
Jak coś będę wiedział we wtorek to dam znać. Pozdrawiam wszystkich.
Znowu zakwitła nadzieja na przedłużenie życia,a to jest najważniejsze!
No więc tak: Najpierw muszę mieć założony stend na tym zatkanym oskrzelu ( jestem umówiony już u siebie na kosultację z torakochirurgiem), później dopiero wracamy do rozmowy o brachyterapii. Oby jak najszybciej, bo te duszności są naprawdę uciążliwe czasami.
Mam pytanie, do znających temat- otóż od paru dni jak wieczorem wezmę Clexan 40mg to 2-3 godziny się fatalnie czuję. Ból głowy, prawego barku,zębów,szyi,ucha,poty,rozbicie,senność,prawa nerka itd. Kiedyś tak nie miałem. Biorę też Dexametazon 4 mg dziennie, a na ulotce jest napisane żeby Clexanu nie stosować z glikokosteroidowymi lekami. Ale tak mam przepisane i co mam zrobić? Dzisiaj zrezygnuje z 1 dawki Clexanu,nie chcę się znowu męczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum