Gabrysiu to cudownie że tata nabrał sił - cieszcie się każdą chwilą, każdym uśmiechem u taty - dajcie mu odczuć że i Wy zauważacie tą poprawę stanu jego zdrowia ..... Nie zamartwiaj się kolejnym dniem .....
Ale szczerze - otwarcie i prawdziwie, moja Mamusia też miała nawroty "zdrowia" a siły miała więcej niż jak była zdrowa .... tydzień przed "zaśnięciem" prawie wstała mi z łóżka ......
W tej jakże paskudnej chorobie - każdy dzień jest inny .... :(
Tata dzis niezle sie czuje, tylko ze jest strasznie slaby z powodu tej niedokrwistosci. Nie wiem jak to jest ale to dla mnie nieludzkie ze pozwolili tacie wpasc w taki stan. We wtorek mial zapasc. Hgb spadlo do 5! Mieli krew mogli podac wczesniej a oni czekali (chyba na jego smierc) po przetoczeniu ma hgb 8 i maja mu jeszcze dac krew. Juz dzis wyzwolony z pampersa, byl normalnie w ubikacji. Tetno spadlo do 94, cisnienie dobre,saturacja 98. Najgorsze ze pyta kiedy nastepna chemia i jak bardzo te poprzednie zatrzymaly chorobe. Jak lekarze mu powiedza ze to nic nie dalo i jest progres to moze sie zalamac i jeszcze cos sobie zrobic jak zobaczy ze sie meczy nadaremno. Boje sie, bardzo sie boje jak to bedzie. Moze bedzie konsultacja onkologiczna zeby stwierdzic czy cokolwiek mozna jeszcze zrobic. Moze radioterapia moze stenty nie wiem. Tak bardzo chce wierzyc ze medycyna nie jest bezradna.
Gabrysiu,
Aż mi dech zaparło, bo czytam, że Tata nieźle się czuje, tylko ta silna anemia, że szedł do toalety... po czym po chwili Twój dopisek - Przegraliśmy wieczorem:(
Aż mi dech zaparło, bo czytam, że Tata nieźle się czuje, tylko ta silna anemia, że szedł do toalety... po czym po chwili Twój dopisek - Przegraliśmy wieczorem:(
Podpisuję się pod tym. Mnie też dech zaparło.
BARDZO Ci współczuję
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie. Nie umiem nic więcej narazie napisac, ale wiem że z Wami bylo mi latwiej walczyć. Dobrze że są na świecie ludzie tacy jak Wy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum