Kochani zamieszczam jeszcze ostatni wypis Taty ze szpitala. będę bardzo wdzięczna za wytłumaczenie po raz ostatni wyniku z tomografu i innych. niewiele sama z tego rozumiem, a chciałabym bardzo!
Nie Gabrysiu, opis nie jest skromny - opisano zmniejszenie się zmiany litej, mas węzłowych.
U Taty pojawiło się krwioplucie, być może doszło tutaj do zespołu wykrzepiania wewnątrznaczyniowego (DIC), częstego w przebiegu zaawansowanej choroby nowotworowej i niestety często nie do opanowania farmakologicznego. Płytki tata miał coraz niższe wg danych z wypisu, był słaby, doszło do wstrząsu hipowolemicznego (spowodowanego nagłą utratą dużej ilości krwi). W efekcie powyższych nastąpił zgon.
niesamowite jak człowiek potrafi się przyzwyczaić do pewnych czynności, nie umiem już nie wchodzić na to forum choć już wiem że nic nie zdziałam. z wami było łatwiej. co wieczór siadałam i szukałam informacji, odpowiedzi rozwiązań. teraz zaglądam tutaj w nadziei że komuś doradzę, coś pomogę żeby choć o minutę dłużej zatrzymał ukochaną osobę przy sobie. DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2012-02-10, 00:37 ]
nigdy przenigdy nie pomyślałabym, że los od diagnozy da nam tylko 3 miesiące. na nic statystyki, na nic dobry stan ogólny, wszystko posypało się jak domek z kart w jeden tydzień. jak to możliwe, że tak się posypało???????????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum