JustynaS1975, erin29, Pięknie dziękujemy. My z życzeniami zaczekamy jeszcze chwilkę. Muszę się zastanowić nad ich treścią, muszą być wyjątkowe, bo dla Was, Wyjątkowych Ludzi.
Johanko, z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego. Spokojnych i miłych chwil spędzonych wspólnie w ciepłej, życzliwej, pełnej miłości atmosferze, i pomimo wszystko uśmiechu, odnajdywania szczęścia w tych ciężkich chwilach, aby każda chwila była Waszą wygraną. Niech Anioły Stróże nad Wami czuwają. Serdecznie całuję.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
niki, JustynaS1975, Dziękuję, dziękuję i po stokroć dziękuję. Oby Wasze życzenia miały moc sprawczą. Wam i Wszystkim walczącym z rakiem swoim i swoich bliskich życzę, by każda chwila była wyjątkową, by przybliżała do wyzdrowienia, niechaj te święta będą niezapomniane, a Wasza siła niech daje nadzieję i wiarę w lepsze jutro. WSPANIAŁYCH I NAJPIĘKNIEJSZYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ode mnie i od całej mojej Rodziny. Kłaniam się pięknie i bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie tym wszystkim, którzy pomagają mi wiedzą, dobrym słowem i pozytywną energią w tym ciężkim dla mnie czasie. DZIĘKUJĘ WAM
(Magdusiu, DZIĘKUJĘ.)
Jest taki czas,co łzy w śmiech zmienia..jest taka moc co smutek w radość przemienia..jest taka siła co spełnia marzenia..to wlasnie magia Bożego Narodzenia..wystarczy tylko troszeczke wiary...Szczesliwych i błogosławionych Świat kochani;-*Tobie i Antoniemu niech Pan Bog blogosławi!!!
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
ela1, i Wszyscy Życzliwi Ludzie. Wam życzę, aby Nowy Rok sprzyjał Wam, Waszym Bliskim i tego, by znieknęły wszelkie choroby, by każdy dzień był dla Was świętem i tego, żeby otaczali Was sami dobrzy ludzie i oby wszyskim brakowało Waszego towarzystwa. Dziękuję za to, że jesteście.
Johanka z całą Rodziną.
U nas ciężko. Antoni leży, nie kontroluje niczego. Jest spokojny, bardzo nieobecny. Wiem, że nic Go nie boli. Jesteśmy razem. Czekamy na to, co nieuniknione od momentu narodzin. Nie jest lekko, ale to na pewno wiecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum