Mana, mnie mój chemioterapeuta ostrzegał, że surowe owoce mogą potęgować mdłości! Może to jest przyczyną?
Ja bym wzięła espumisan
sonia, u mnie mięta wzmogła ból brzucha
Troche lepiej. Dzisiaj bylam u lekarza i zapytalam co mam brac.... no i dostalam recepte na jakies prochy. Spedzilam dzisiaj kilka godzin na badaniach i konsultacjach w szpitalu gdzie bylam operowana, a jutro ide do drugiego szpitala na morfologie i chemie....Pytalam dzisiaj o rokowania w moim przypadku, otrzymalam odpowiedz, ze mam calkiem spore szanse na wyjscie z tego zwyciesko, bo nie ma przerzutow odleglych i otrzymalam bardzo silna chemie, a potem bede miala jeszcze radio i hormonoterapie. Powialo wiec optymizmem.... i ztej okazji w drodze powrotnej do domu zafundowalam sobie maly spacer, korzystajac z okazji pieknej, slonecznej pogody.
Pozdrawiam cieplutko i dziekuje pieknie za wspracie
No i jestem juz po chemii, poniewaz wyniki byly dopuszczalne, wiec kazali mi juz dzisiaj zostac, zebym dwa razy nie musiala jezdzic do szpitala. Narazie czuje sie dobrze, ale jestem oslabiona.... to normalne. Mam juz ten lek na wzdecia, ale nie za bardzo kumam co jest glownym skladnikiem....
Pozdrawiam cieplutko i ide grzecznie do lozeczka odlezec swoje.....
Lek nazywa sie Aero-OM 40mg i zawiera dimenticon (simenticon) - jest to srodek ktory mozna takze podawac dzieciom na kolki itp. Zobaczymy jak u mnie zadziala. Narazie jest spokoj. Tylko jestem wykonczona dzisiejsza chemia, wiec ide juz spac...
Dobranoc! No i dzieki za wsparcie...
Amri jutro bede o Tobie myslala... bedzie dobrze!!
Dzieki za wsparcie. Jak narazie jest dobrze. Wlasnie wrocilam z malego spacerku. Jest piekna sloneczna pogoda, wiec postanowilam wyjsc z domu.
Pozdrawiam cieplutko
Dzieki za wsparcie. Jak narazie jest dobrze. Wlasnie wrocilam z malego spacerku. Jest piekna sloneczna pogoda, wiec postanowilam wyjsc z domu.
Pozdrawiam cieplutko
witaj Mana
to dobrze że dochodzisz pomalutku do siebie , nie forsuj się bardzo przy tych spacerach , dobrze jest pooddychać świeżym powietrzem , ale uważaj na siebie pogoda nie bardzo
pozdrawiam cieplutko i przytulam Ciebie do serducha chociaż jesteś daleko , będzie ok pamiętaj !!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum