angela01, dzięki rozumiem, że u Ciebie ww był czysty i teraz tylko kontrola, tak? też życzę dużo zdrowia w Nowym Roku, bo jak się okazuje jest ono najważniejsze
noga dziś troszkę mniej boli, więc mam nadzieję, że niebawem będę mogła chodzić bez kuśtykania macie może jakieś sprawdzone sposoby na siniaki na brzuchu? mam jeszcze ok 20 zastrzyków Fraxiparine do wzięcia i na początku było ok, a teraz zaczęłam się robić fioletowo-żółta :(
Przeczytaj sobie mój wątek.Nie było kolorowo ale teraz jestem już po pierwszych badaniach i jest ok.Następne 2 Marca .Jestem pacjentką profesora Rutkowskiego więc raczej jestem w dobrych rękach i mam nadzieję że Profesor wie co robi.
angela01, przeczytałam i teraz zastanawiam się co będzie ze mną... jestem ogólnie dobrej myśli, ale wiadomo, jakiś stres jest i nie jest to przyjemne.
Słyszałam dużo dobrego o prof. Rutkowskim. Ja jestem z Łodzi i póki co zdecydowałam, że tu się będę leczyć (w MSWIA) - czuję, że jestem w dobrych rękach
Nie miałem styczności z Profesorem Rutkowskim ,ale z tego co widzę tutaj na forum jest bardzo zachwalany, ale uważam ,że nawet jeżeli pacjent jest w najlepszych rękach (a za takie macie ręce P. Rutkowskiego) a ma zaawansowany nowotwór to nawet te "najlepsze ręce" zawodzą. Więc jaka jest różnica między lekarzem specjalizującym się w czerniakach skóry a Panem Profesorem przecież P Rutkowski nie ma rąk które leczą. Tylko nie piszcie mi ,że potrafi zdziałać cuda bo w to nie uwierze
Więc jaka jest różnica między lekarzem specjalizującym się w czerniakach skóry a Panem Profesorem przecież P Rutkowski nie ma rąk które leczą. Tylko nie piszcie mi ,że potrafi zdziałać cuda bo w to nie uwierze
Nie wiem jaka różnica, ja czytałam tu podobnie jak Ty, że dużo osób jeździ specjalnie do W-wy - ja natomiast zostałam w Łodzi i wydaje mi się, że tu też są dobrzy lekarze Z pewnością cudów żaden zdziałać niestety nie może, ale może ma specjalny dar rozmowy z pacjentem - kto wie
Pojutrze wizyta, ale napięcie nie opadnie, bo wyniki będę pewnie miała dopiero za tydzień z kawałkiem... :(
Tu nie chodzi o zdziałanie cudów, tylko o postępowanie zgodnie ze standardami i doświadczenie (ośrodki, które mają niewielu pacjentów z czerniakiem siłą rzeczy mają mniejsze doświadczenie w jego leczeniu niż ośrodki się w tym specjalizujące) oraz o większe możliwości np. badań klinicznych (nie każdy lekarz, nie w każdym ośrodku może je zaproponować).
Najważniejsze to mieć poczucie, że nasz lekarz wie co robi
DulceAmargo, zgadzam się z Tobą i biorąc pod uwagę, ile osób tutaj poleca Warszawskie CO, sama bym się do CO w W-wie udała gdyby zaistniała taka konieczność. Póki co, mam nadzieję, że wyniki ww będą dobre Trochę martwi mnie drętwienie nogi i dzisiaj co jakiś czas mocno kłuje mnie w środku w lewej nodze Podejrzewam, że spowodowane to jest wycięciem ww, ale trochę się zaniepokoiłam.
Hej... jest dosyć późno, ale nie mogę ostatnio spać. We wtorek wizyta, powinny już być wyniki biopsji ww. Macie może jakiś sprawdzony środek na sen/stres, który bez problemu dostanę w aptece? Od dłuższego czasu mam problem z zasypianiem w nocy... w ciągu dnia idzie mi to doskonale ale dziś to jakaś totalna porażka...
Hej... jest dosyć późno, ale nie mogę ostatnio spać. ...
Może to trochę dziwne, ale ja też mam problemy ze snem. Przeważnie przyjmuję pozycję horyzontalną(czuję zmęczenie) ok godz. 20. Włączam TV i sleep na 90 min. Zasypiam natychmiast, budzę się ok 1 w nocy, i tak później co godzinę. TV i wiadomości - dobrze usypiają. Rano o 6:00 się budzę i zastanawiam się czy już wstać.
Moim zdaniem, nie warto truć organizmu środkami na sen.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-01-14, 18:06 ] Nie cytuj całych postów, niepotrzebnie zajmują miejsce.
Ostatnio zaczęłam lepiej sypiać (bez żadnych wspomagaczy) i w nocy budzę się tylko dwa razy, a później szybko zasypiam. Niestety w ciągu dnia (zazwyczaj późnym popołudniem) mocno boli mnie głowa i jestem senna, a później po 23 gdy kładę się do łóżka zaśnięcie zajmuje mi 2,5h... może lepiej będzie teraz, jutro wracam do pracy po miesiącu siedzenia w domu na zwolnieniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum